(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
první semifreda
Postup přípravy
tak jsem i já musela vyzkoušet semifredy....
formičky jsem si udělala doma a pustila se do toho......a tady je výsledek,-)
odkaz na výrobu formiček:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8991
mandarinkové:18 dkg mandarinkového kompotu bez nálevu, 2 dl smetany ke šlehání (ušlehané), ½ želatinového ztužovače za studena, cukr podle chuti
čokoládové: pařížská šlehačka,želatinový ztužovač za studena
jahodové,borůvkové: 1tvaroh,1zakysaná smetana,1šlehačka,želatinový ztužovač za studena,cukr podle chuti,borůvky-jahody (podle příchutě),na jahodových mám nahoře ještě červené želé
na ozdobu ušlehaná šlehačka se ztužovačem,ovoce,čokoládové filigránky (vlastní pokus)
formičky jsem si udělala doma a pustila se do toho......a tady je výsledek,-)
odkaz na výrobu formiček:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8991
mandarinkové:18 dkg mandarinkového kompotu bez nálevu, 2 dl smetany ke šlehání (ušlehané), ½ želatinového ztužovače za studena, cukr podle chuti
čokoládové: pařížská šlehačka,želatinový ztužovač za studena
jahodové,borůvkové: 1tvaroh,1zakysaná smetana,1šlehačka,želatinový ztužovač za studena,cukr podle chuti,borůvky-jahody (podle příchutě),na jahodových mám nahoře ještě červené želé
na ozdobu ušlehaná šlehačka se ztužovačem,ovoce,čokoládové filigránky (vlastní pokus)
..
...
jahoda,čokoláda,borůvka
borůvka,mandarinka,čokoláda
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hannnah
(upraveno)
3. 2. 2013, 19:37
nádhera
ditus4
(upraveno)
26. 3. 2012, 22:37
Dobrý den, v sobotu máme oslavu. Mohu zákusky udělat dopoledne v pátek? Jde mi o to jestli neokorají nebo jestli šlehačka (kterou jsou zákusky nazdobené) nijak neseschne Jinak vše máte nádherné..už se těším až se do dezertíků pustíím Moc děkuji za opověď
dagip
(upraveno)
29. 3. 2012, 15:49
@ditus4
Dobrý den, omlouvám se,že odpovídám až nyní,ale nevšimla jsem si dotazu Já jsem dortíky dělala v sobotu a ještě v neděli jsme je jedli......a nijak neutrpěly na vzhledu Jen bych doporučila ovoce raději přetřít želatinou,aby pořád vypadalo čerstvě (čerstvé jahody....) nebo dát ovoce nahoru až v den oslavy a do šlehačky na ozdobu (nahoru) přidat ztužovač Ať se dílko vydaří a pak se pochlubte
domaca-spiderman
(upraveno)
16. 3. 2012, 18:37
snecka
(upraveno)
16. 3. 2012, 14:04
parádní, taky vyzkouším, jen je mi líto tech zbytku )
dagip
(upraveno)
16. 3. 2012, 17:22
@snecka
ono těch zbytků moc není,protože jsou ty formičky hodně u sebe... u nás nic nezbylo ,protože šly všechny odřezky do punčoviny na
Monyta
(upraveno)
13. 3. 2012, 8:55
Jsou nádhernéééééééé. Jen se chci zeptat,ty čokoládové "ozdobičky" jsou koupené (a kde?) nebo jste je vyráběla (popř.jak?). Děkuji za odpověď. Jste šikulka.
dagip
(upraveno)
13. 3. 2012, 10:01
@Monyta
Moni ozdobičky jsem si vyráběla sama Klasicky rozpuštěnou čokoládou namalované filigránky....já je dělala na průhlednou folii,po zatuhnutí (raději jsem je dala na chvilku do mrazáku) jsem je sloupla a šup do krabičky............jen jsem je měla moc tenké a strašně se mi lámaly a hned se rozpouštěly...příště budu dělat silnější
spero
(upraveno)
12. 3. 2012, 19:52
Jsou nádherné.
veerunka83
(upraveno)
12. 3. 2012, 13:53
máte je krásné Recept na náplně byste neměla,prosím?
nula
(upraveno)
12. 3. 2012, 14:30
@veerunka83
nějaké jsou tady http://ekucharka.net/semifreda
dagip
(upraveno)
12. 3. 2012, 14:34
@nula
odtud mám ty mandarinkové
nula
(upraveno)
12. 3. 2012, 14:41
@dagip
tak přidejte recepty i na ty ostatní
dagip
(upraveno)
12. 3. 2012, 16:28
@nula
už jsou tam
nula
(upraveno)
12. 3. 2012, 13:48
jsou krásné šikulka
oliva1
(upraveno)
12. 3. 2012, 13:38
Nádhera
druna
(upraveno)
12. 3. 2012, 13:32
fantasticke
honina
(upraveno)
12. 3. 2012, 11:57
Krásné
dagip
(upraveno)
12. 3. 2012, 12:20
@honina
komarka
(upraveno)
12. 3. 2012, 11:50
To je nádhera, sliny se mi sbíhají. Prosím, jak jste udělala ty formičky?
dagip
(upraveno)
12. 3. 2012, 12:20
@komarka
moc děkuji odkaz na výrobu formiček jsem doplnila do popisu